NAET methode: burnout behandeling

Zolang ik me herinner heb ik al last van een aantal klachten als erge vermoeidheid en voedingsintoleranties, waar geen duidelijk oorzaak noch behandeling voor te vinden was.

Ik kwam bij Angeline met de vraag om mijn voedingsintoleranties onder de loep te nemen en me meer inzicht te geven in de juiste oorzaken. Angeline deed echter zo veel meer dan dat. Ze herstelde mijn hele ‘systeem’ en ik voelde onmiddellijk het verschil, na een paar behandelingen was ik een ander mens en zo voel ik me na een aantal maanden nog steeds.

Voeding had voorheen een heel grote negatieve impact op mijn leven. Van die grote diepe uitputting is nu geen sprake meer, er is gewoon nog wel eens een normale moeheid die elke werkende moeder met 3 kinderen en een drukke agenda wel kan hebben.

Angeline is iemand die heel toegewijd en bescheiden is. Vanuit haar talent en ervaring begrijpt ze heel veel zonder woorden. Ze heelt niet enkel concrete tastbare klachten, maar geeft ook aan de onderstroom van disbalans en onverwerkte emoties ruimte.

Ik ben ook mezelf dankbaar dat ik vertrouwen heb kunnen stellen in haar soms moeilijk onder woorden te brengen expertise en kracht.

W.V. – Vlaams Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top