diamant methode

Deze behandeling heeft intens herstel van onze energetische structuur tot doel. Het is een ancestrale techniek. De onzichtbare structuur van de circulerende energie wordt hersteld in één sessie. De gangbare naam voor deze methode is “Energetische Herstructurering”. Het is een hoog-energetische behandeling van zeer oude oosprong en de doelstelling is het energetisch lichaam dat uit de as is geraakt terug op zijn plaats brengen.

ons subtiel lichaam kan van plaats verschuiven ten opzichte van ons fysisch lichaam – dan voelt men zich “uit de as”

Het is een behandeling die intense focus vraagt van de practitioner. Net als het slijpen van een diamant is het precisiewerk waarbij men een ancestraal protocol volgt.

Deze behandeling is vooral nuttig wanneer men door moeilijke tijden is gegaan in het leven (trauma’s) en men zich “niet meer goed in de haak” voelt. Bijvoorbeeld na een psychisch trauma of ongeval. Het brengt de innerlijke subtiele lichamen terug in evenwicht op bijzonder korte tijd. Het is een manuele behandeling, maar de handen raken slechts subtiel het lichaam en blijven vaak boven de energiecentra om er op in te werken. De energie gaat veel beter stromen en de blokkades in de energiestroom verdwijnen.

Waarom de naam Diamant? de benaming ‘DIAMANT” die ik persoonlijk geef aan deze behandeling slaat op het feit dat een geslepen diamant prachtig van structuur is en het symbool is van een poort tot transformatie en eeuwige expressie. De diamant symboliseert ook harmonie en de potentie van hogere creativiteit.

Bij deze behandeling brengt men de energetische structuur van iemands lichaam terug in de oorspronkelijke staat. Onze energetische structuur is minstens even mooi maar zelfs mooier dan een diamant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top