Ik was hypergevoelig aan electro-magnetische straling. Het is gebeurd dat ik op spoed beland ben na mij danig onwel te voelen na het telefoneren. Dit gaf ook problemen op het werk.

Ik heb een NAET behandeling laten doen hiervoor in januari 2019 en dat heeft mij goed geholpen.
Mijn bevinding die ik opgetekend heb vlak na die behandelingen: “ik ben méér in het hier en nu en kan weer méér genieten van kleine eenvoudige dingen van het leven, zoals plezier in een bad nemen of iets gezellig doen. Mijn onrust is weg, mijn spijsvertering veel beter en ik bevind mij terug in een hogere bewustzijnsfrequentie. Mijn hoofd voelt helderder en ik ervaar mij sterker in mijzelf.”

E.V., provincie Vlaams-Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top