Ik had burnout van op het werk en zware vermoeidheidsverschijnselen. Ik was hiervoor reeds een tijdje in goede behandeling bij een arts waarin ik veel vertrouwen heb en dit was langzaam aan de beterhand. Los daarvan had ik steeds wederkerend, telkens als het seizoen aanbrak, last van pollen en grassen en had gehoord van de NAET methode. Nieuwsgierig vroeg ik mij af of dit mij zou kunnen helpen.

Ik ben geweest bij een practitioner en ze heeft eerst een reeks basissubstanties behandeld en dan specifiek de pollen en grassen. Het heeft mij effectief geholpen.

Op zeker ogenblik brak de tijd aan dat ik door de dokter gevraagd werd om terug te gaan werken, mijn gezondheid was beter en de dokter zei me dat het tijd was om het te proberen. Maar ik moest nog maar beginnen denken aan die ene collega op het werk en ik voelde me weer slecht. Ik heb hierover verteld aan de NAET therapeute en ze stelde me voor iets te proberen; de NAET behandeling van “intolerantie aan een persoon”.  Ook behandelingen betreffende emoties. Het heeft mij inwendig sterker gemaakt en ik kan moeilijke confrontaties beter aan, ook met die ene collega.

M.S. Vlaams-Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top