Ik had al een tiental jaar lang last van voedingsintolerantie met zuivel (yoghurt, melk en kaas op basis van koeienmelk) en suiker (chocolade, koekjes, snoep, enz).

Telkens als ik een van deze producten at, kreeg ik 24u later darmproblemen en neus-, keel- en oorontstekingen. Ik had wel gehoord dat andere mensen daar ook last van hadden, maar ik vond het steeds moeilijker om ermee te leven, dus heb ik de NAET methode geprobeerd.

Na enkele sessies, waar we o.a. suiker, cacao, en caseïne behandeld hebben, kan ik opnieuw chocolade en mijn lievelingsdesserten eten zonder ziek te worden. Ook gerechten met kaas of yoghurt kan ik opnieuw zorgeloos eten. Dat maakt mijn leven toch veel eenvoudiger als ik bij mensen uitgenodigd ben, en af en toe genieten van een lekkere praline is toch zo zalig…

Elisabeth P. (Vlaams-Brabant)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top