Een energetische therapie behandeling is sedert oudsher mogelijk op afstand. Het vraagt wel een grotere concentratie en behendigheid van de therapeut.

Sommige mensen (cliënten) zijn zeer energie-gevoelig en voelen op het moment dat de energie behandeling uitgevoerd wordt dat ze iets goeds ontvangen. Andere voelen op het moment zelf nagenoeg niets, maar de uitwerking ervan komt wel in de dagen erna. Het vraagt even tijd om zich te manifesteren. Maar het komt.

De lockdowns in 2020 dwingen ons te evolueren naar andere manieren om hulp te bieden aan wie er nood aan heeft. Daarom kan wie geholpen wil worden op afstand mij contacteren per mail of telefoon en dan geef ik alle verdere praktische info.

In het kort leg ik hier alvast volgende uit: we spreken eerst een tijdstip af om via skype of via een ander kanaal een gesprek te voeren waarbij duidelijk aan mij uitgelegd wordt wat de noden van de cliënt zijn (intakegesprek). De eigenlijke sessie waarbij behandeld wordt op afstand gebeurt meestal op een ander moment dat ook afgesproken wordt tussen cliënt en therapeut. Deze beide contactmomenten maken deel uit van slechts één betalende sessie.

Niet elk probleem leent zich even goed voor Hulp op afstand. Ik heb reeds goede resultaten geboekt in volgende categorieën:

Emotioneel welzijn – Optimale energie – Beter slapen – transformationeel werk.

Er zijn nog onderwerpen mogelijk op afstand, maar het moet afgetoetst worden van persoon tot persoon. Aarzel niet om de vraag te stellen en het samen telefonisch of per skype te onderzoeken of het kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top