Ik wil jullie mijn bevindingen laten weten over de energetische behandeling op afstand die ik heb gehad tijdens de coronatijd in het voorjaar en ook nu onlangs.

Ik ga reeds een tijdje naar Angeline voor een reeks van voedingintoleranties en diverse kwalen. Een bepaalde klacht is eigenlijk een hele tijd véél beter geweest, maar in het voorjaar tijdens de lockdown had ik plots terugkerende symptomen (gewrichtspijnen). Ook had ik wel veel stress op dat moment. Mijn klachten werden opeens zo erg dat mijn huishoudelijke taken moesten overgenomen worden door mijn echtgenoot.

Dus op een dag belde ik Angeline op en vertelde dat het niet zo goed met me ging.

Ze stelde voor om een energetische behandeling op afstand te doen en dat is super meegevallen, we hebben via skype gepraat en zij heeft ook haar werk op afstand gedaan en het was net of ik bij haar in de praktijk was. De volgende dag liep ik hier rond met rode wangen, ik stond er niet direct bij stil  tot iemand van mijn huisgenoten zei: hé dat is toch niet van die behandeling van gisteren? Ik bedacht toen dat als ik van Angeline kom ik soms ook wel een beetje last van vermoeidheid of rode wangen heb vlak na de behandeling. Ik weet dan dat mijn lichaam goed reageert op de behandeling en dat ik dan kan verwachten dat ik mij een dag daarna beter begin te voelen.

Toen in het voorjaar (2020) heb ik de week erna nogmaals een energetische behandeling te laten doen en ja ik werd terug véél beter en een beetje later deed ik mijn huishouden terug zelf.

Voor mij staat het vast dat haar behandelingen mij helpen en ik ga graag op regelmatige basis en in periodes van lockdown geeft Angeline  mij een energetische behandeling op afstand. IK BLIJF VEILIG IN MIJN KOT en wordt toch geholpen.

G.P.  provincie Antwerpen – 2 december 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top