girl eating apple

L. werd een paar jaar geleden reeds met succes behandeld voor enkele voedingsintoleranties (toen was er voornamelijk een lactose probleem en ongemak bij het drinken van kraantjeswater). Nu in het jaar 2020 kreeg ze andere klachten, namelijk last van keelpijn bij het eten van een appel en wanneer in haar buurt uien gesneden werden.

Wegens de lockdown kon ze niet naar de praktijk komen. Er werd mij door haar moeder gevraagd of ik dit op afstand kon behandelen. Ik heb hierop ingestemd. (Haar dochter L. was wel vroeger reeds in de praktijk geweest en toen heeft ze een grondige basisbehandeling gekregen en specifieke behandeling voor haar toenmalige klacht).

Ik heb nu twee energetische afstandsbehandelingen gedaan voor dit nieuwe probleem. Ik heb veel aandacht gegeven aan het emotionele aspect dat eraan te pas kwam (de diverse zaken die het probleem hadden getriggerd). Na deze twee sessies kreeg ik volgende mail van haar moeder: “Hallo, De behandeling lijkt mij geslaagd. L. kan weer appels eten (zonder keelpijn) en krijgt ook geen keelpijn meer als ik naast haar een ui snij”.

Dit was voor mij heel goed nieuws, want een geslaagde hulp op afstand. Mensen kunnen thuisblijven in hun veilige omgeving en hoeven zich niet te verplaatsen en kunnen toch geholpen worden.

L., December 2020, provincie Antwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top