Wat is transformationeel werk?

Wanneer men een patroon van reageren in zichzelf waarneemt en men graag dit patroon wil doorbreken en veranderen. Met louter wilskracht is het vaak erg moeilijk en therapeutische energetische ondersteuning kan dan echt een oplossing zijn. Bijvoorbeeld: wanneer men constateert dat men zich veel te vlug boos maakt op anderen en dat niet onmiddellijk in de hand heeft om dat te veranderen. Vaak komt dat door innerlijke kwetsuren uit het verleden.

Bij hulp op afstand hoeft men niet in de praktijk te komen, maar er vindt wel eerst een skype- of telefoongesprek plaats voorafgaande aan de energetische behandeling, tenzij ik de persoon in kwestie reeds zeer goed ken:

Iemands getuigenis na hulp op afstand voor transformationeel werk:

“Ik wil je even laten weten dat de laatste sessie mij veel rust heeft gebracht!

Echt fantastisch! Ik ben zo dankbaar 🙂

Weg is boosheid, het grootste gedeelte van de stress, ongeduld en onmacht….

Ik heb hele fijne ontspannen kerstdagen gehad, voel mij niet meer verkrampt (ik kon mij echt niet meer ontspannen).

Heb een blij gevoel en kijk met vertrouwen naar het nieuwe jaar:) Ik kan weer op een leuke manier met mensen omgaan, zonder dadelijk boos te worden….Heb een goed gesprek gehad met de betreffende vriend ”.

Anoniem. December 2020. provincie Limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top